stoneage

leker med erik, äntligen! vi är hos henne nu, har kollat på gamla bilder. mmmm fint.









äta nudlar i 100 år



















On the schedule today

Heldag med mammi.

Rome

nu ska jag se på det här och äta allt mitt julgodis. inte allt kanske, för då kommer magsäcken sprängas.


Juljuljulujujdufldi

Har haft en super bra jul, tackar alla för fina julklappar,godmat och bäst sällskap. Julafton gick bra ändå trots allt, utan jossan. jag menar, jag fick ju mandeln! det hade aldrig fått annars..
Igår var jag med jesper till smedjebacken, vi kom hem vid nio och var ganska trötta. la oss på sängen och kollade på en serie, sen tänkte vi ta en liten powernap. jesper sa att jag skulle ställa klockan så vi inte somnade (vi hade nämligen kläderna på och allt). Jag sa: nej men gud, det är lugnt, vi vaknar snart.
sen sov vi ganska djupt kan jag säga, vaknade av ett ryck och kollade på klockan. 05.00 stod det. hahaha.
så där hade vi somnat ovanför täcket fullt på klädda.

idag har vi bowlat och jag kom sist av alla 10..

gott nytt jul

en kvart kvar till Kalle,nu är det jul.
god jul mina kära vänner




lite 1an




















GRIS

dör vad ont i ryggen och benen jag har. har setat som quasimodo i skräddar ställning i flera timmar. nu är jag klar i alla fall, lika så är grisrumpan. så nu ska den ätas på ett gott hårdbröd.
julstämmningen kom i sista sekund.

shake up christmas

Train – Shake Up Christmas - Coke Xmas Anthem , lite ösig julmusk dårå.

har slagit in paket i cirkus två och en halv timme. och har bara gjort 3 haha! har en till kvar.
jag tycker det är kul att slå in julklappar, är väldigt pysslig av mig så det blir inte bara ett papper å sen varsogod. utan lite till så att säga!! sen är jag sämst på att klippa papperet och vika, så tar lite extra tid..och extra papper..

helvis lov!

nu är det officiellt lov, hurrahurra!
fick en biljett till soltorgsfesten till slut,superhjälte tema. var ju superhjälte på tomtebollen så ska nog inte klä ut mig. men om jag gör ska jag vara hit-girl igen,och nanny vara hit-girls pappa haha.
julafton närmar sig..julklappar?

delvis lov

här med tar lovisa swärdh jullov och går i ide. jag började lovet med en två timmars lur på soffan,skönt.
har förvisso skola imorgon, men..inget viktig. typ dans runt granen och fika.
soltorgsfest imorgon. ville inte alls gå förra veckan, så jag köpte aldrig någon biljett...dumma. nu när alla pratar om det börjar och ångra mig..vill också gå.

fjärde advent

..och jag frågade mamma om vi tändt det sista ljuset.
vad är detta?
jag och jossan brukade typ slåss som vildkatter om vem som skulle få tända det fjärde ljuset, nu hade jag till och med glömt det..
skyller på fysiken. allt är fysikens fel. fysikens fel till att jag är nedstämd, fysikens fel att jag har huvudvärk, fysikens fel att jag glömde det sista ljuset, fysikens fel att jag inte handlat en endaste julklapp, fysikens fel att jag inte har någon julstämning OSV OSV!

utan din luft

sitter och kollar på klipp från peace and love, på kent. varenda hårstrå på kroppen står,fan va jag älskar dom

inget harmoniskt liv

det är helg och man borde vara överlycklig och pusta ut. men jag kan inte riktigt slappna av..ni vet varför. i sånna här stunder ångrar jag att jag valde tvär..
är hos jepser i alla fall, en himla tur. han är världens bästa♥ han står just nu och gör efterrätt,egen chokladsås och allt, gullet.


warning sign


klagostund del 2.

Tänker ägna detta inlägg åt allas våran underbara vinter.

många tycker: åhh så mysipysi med vinter och mörker. nu kan man sitta inne och mysa med en kopp chocklad och läsa en bra bok eller bara sitta vid brasan.
Hell no, sånt har inte jag tid med, för jag går på soltorg. Hela min helg är redan förstörd pågrund av fysikprovet.
hatar mörker,hatar kyla,hatar snö,hatar hur mitt hår blir, hatar hur min hy blir,hatar hur trött jag blir(ja man blir piggare av att träna, men mörkret då..?), hatar allt plugg,hatar att jag inte uppskattar någonting, hatar att jag inte har tid med något,hatar att få snö i ögonen när man går till skolan, hatar att spänna kroppen och hacka tänder 24, hatar alla kläder.
Hösten gick galet snabbt, jag hoppas att även vintern gör det.
julafton,okej,den får gärna gå i slowmotion, för DEN är faktiskt mysig! jag älskar julen, då är jag verkligen glad hela hela hela dagen och älskar allt och alla. detta år blir iförsig inte som vanligt, eftersom josefine inte är med..det suger..kolla i julstrumpan på morgonen helt själv, och titta på kalle helt själv..bajs vad tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kan inte du bara komma hem under julen? åh,tänk vad fantastiskt det hade varit.

tänk efter före

dricker cappuccino,äter munk och lyssnar på julmusik samtigt som jag pluggar.mys.
i helgen ska vi klä granen och julpynta ännu mer, hoppas även på julbak..fysikprovet på måndag kommer förstöra hela stämmningen..varför lägger man ett prov dagen innan man slutar?

har faktiskt 100 i IQ

Jesper: åh du är så duktig. du kollar på Animal planet, National Geographic och Uppdrag granskning, och ändå fattar du ingenting.
I love u toooooooo!!

jesper är kneppppp

har sprungit busshållsplats till busshållsplats idag. missade 603an till stan så fick springa i 290 genom byn till 601an. hann precis, och hann precis med bussen till falun.
så nu sitter jag här, mätt och belåten. jag och jesper skulle bakat pepparkakor idag, men ni vet ju hur det blir..vi sköt på det.
just nu ligger han i sängen och kastar en kudde upp i luften och försöker fånga den med fötterna, ser roande ut.

next: bodybuilder

Överrörliga leder,svaga muskler, träna med gummiband,inte gå på styrka i servarna innan jag stärkt mina armmuskler (haha)..inte kasta boll eller sten(?). det var ungefär det doktorn sa idag. har alltså vääldigt svaga muskler och överrörliga leder, vilket lätt kan leda till att jag skadar mig. han sa att hela jag kan gå sönder om jag inte stärker mina muskler..

arm

sov inte många timmar inatt..armen gör ap ont, ska till farbror doktor imorgon.
idag får jag äntligen träffa min babe,hallelujah

julklapp tack


Want you to make me feel like I´m the only girl in the world, like I´m the only one that you´ll ever love



saknar ju dig


ont det gör ont de gör ont

idag har jag haft en riktigt klagodag,med all rätt..haha.
vaknade snuvig och med halsont, hörde inte speciellt mycket eller. lock för öronen eller nått. sen har jag haft/har ont i mitt högra öga. känns som ett blåmärke när man trycker, och nej jag har inte slagits.
övervägde om jag skulle gå på tennis träningen idag eller inte, men halsonten försvann och jag gick dit ändå. efter ca en kvart vrider sig hela axeln eller hoppar ur led,vette fan vad som hände. ont gjorde det iallafall..och det för fortfarnade ont..buh..

friends of mine

jag får tackar erik för det där fina inlägget.
var som sagt med henne igår, 2 månader sen sist..inte inte inte inte inte inte inte inte inte inte bra alls.
ska vara med henne ikväll med, plus några andra b-rudar


haha,strike a pose girls


gästblogg by ejje, so fab.

Lovi ha inte tid att blogga. Hon sitter och petar i näsan. Hon säger att det är ett sår, men jag tror att det bara är himla mycket snor... Nu sitter vi och kollar på nobellfesten, so fab. Nu ska vi bli våra riktiga jag och det är det dags för Mulan. Lovi och jag, det är fina grejer. Fab grejer.

tumtebullen

kan ju börja med och säga att vårat team ,Super Trouper inte ligger på världsklass i fotboll. vi förlorade alla tre och gjorde endast två mål haha- jag och nanny stod för dom!
mina kläder blev rätt bra till slut, jesper sydde kjolen åt mig, haha babe! sen peruken.. håret stack hit och dit och den va ojämnt klippt,annars så.


Batman får backslick





















hallelujah moment..

sitter i vardagsrummet med sockor på, det enda rummet som är helt okej varmt..
hur som helst, sitter här och väntar på jesper. har ätit god mat idag, med fin besök, mormor och hennes vännina.




hit-girl

fixat allt, men vääldigt halvdant. hur många har en ljuslila skinn jacka och ett par ljuslila motorcykel brallor hemma?

TOMTEBOLL!

lussecabben igår, det var himla bra haha!
tomtebollen på torsdag,yääähh. men den tidsoptimist jag är så är jag som vanligt sent ute med kläder..har lite panik så att säga. ska till kupolen snart och kolla på allt som behövs..Hit-girl..kommer blir,lätt..


förra året på tomtebollen. alla trodde vi kom från tippen, men vi var faktiskt grott människor!!

Supermario

tack ni 3 som tog er tid att kommentera,haha!men, jag vet att ni är fler än så..

fredagar är som jag sagt förut, inte roliga. sov ingenting inatt, jesper och min lilla säng får stå i skuld för det :-) sen har dagen bara varit seg. hade på mig tjocka strumpor, långflillingar och fyra tröjor, så frysit har jag då inte gjort haha.
ikväll blir det fredagsmys och imorgon ska vi kolla på Nannas dansuppvisning. sen ska jag spela supermario nitendo med nanny och fredrika, JAAAA

en undran

har typ exakt samma antal besökare på bloggen, jag har tydligen mina stammisar :-)
vilka är ni? ni få som finns..haha

mycket kärlek


AAHHH vad jag är glaaaaaaaad, kings of leon till peace&love.
jag visste det, jag visste det!!
de släpper ju de största artisterna sent, undra vad det blir då..om kings of leon är så här tidigt! COLDPLAY?

lite random

hade samhällskunskap redovisning idag, rena rama träningspasset. blir helt anfådd för att jag är så nervös haha..fattar inte. hjärtat sitter i halsen, glömmer en massa saker,snubblar på ord,stammar och ja, anfådd. jag var inte ett dugg nervös i början av 1an, sen har det bara kommit mer och mer.
MEN, hasse sa att jag gjorde ett bra arbete,hehh


jag och boysen

RSS 2.0