I say bombombom now everybody say weho,weho

Nu har vi äntligen Josefine hemma i huset. Hade en supermysig kväll, hela familjen samlad ute på altanen. Grillat och glass till efterrätt.
Imorgon far vi till Stockholm som sagt, längtar!!!!!!


On the street.


Gillar denna kombo, olika nyanser av beige. Brillorna var apcoola, gillar t-shirten också! Hela hon såg allmänt cool ut, sådär avslappnatchic. Haha..

Ossisen


Imorgoooon kommer du!! Förvisso var det lite drygt en månad sedan jag såg dig senast, så inte så jätte länge sedan med tanke på hur länge du varit borta. Men måste erkänna att jag saknar dig lite i alla fall, hihi. Ska bli skönt att ha dig hemma igen syster. Ska låsa in dig på mitt rum så du inte kommer ut på ett halv år. Du ska vara med mig, med mig med mig!

I brist på annat.

Vad gör du just nu? Pillar i naveln och lyssnar på musik.
Hur gammal är du? 18 år och 3 månader.
Har du pojkvän/flickvän? Ja det har jag, världens underbaraste dessutom. DEN NI!♥Ska poängtera att det är pojkvän, inte flickvän.
Vad hatar du? Hata är ju trots allt ett strakt ord, men jag hatar elaka människor.
Vad älskar du? Alla i min närhet.
Vad gör dig lycklig? Min familj,pojkvän och vänner. Sen älskar jag att se nya saker, resa och sådära. It makes me very happy.
Vad gör dig olycklig? Att se hur hemsk denna värld ibland kan vara.
Har du någon fobi? Hajar skrämmer mig. Likaså spindlar. Lägga nycklar på bordet är heller ingen stor favorit. Hatar fasta tvålar. Luktar bajs, bara glider ur händerna och man blir så äckligt sträv.
Vad har du gjort idag? Jobbat på verket.
Din musikstil? Oj...den är väääldigt blandat. Allt från Tchaikovsky till Mumford&Sons. Uteslutningsmetoden: Dansbans och hårdrock, delvis country
Favorit artist? Oj igen...Muse, Coldplay,Two door cinema club, Mumford&Sons, Phoenix, The killers, White lies, och lite disney såklart! Sen allra varmast om hjärtat, Kent.
Favorit skådespelerka? Jag gillar verkligen Kate Winslet och Rachel Mcadams, verkar vara så fina människor. Kan heller inte sluta imponeras av Chloe Moretz.
Favorit skådespelare? Joseph Gordon-levitt, Vince Vaughn, Morgan Freeman och Heath Ledger, även fast han aldrig kommer göra en film igen. Nemo är också en grym skådespelare.
Snyggaste skådespelerskan? Blake Lively, no doubt.
Snyggaste Skådespelaren? Jude Law, alla dar i veckan.
Favorit film? Hatar den där frågan. Titanic kommer alltid vara den bästa. Hitta Nemo, Lejonkungen, Tarzan,haha..Den gröna milen, Taken, Nyckeln till friheten, Save private Ryan, Gladiator, 500 Days of summer, Amelie from Montmarte. Ähh det får fan räcka.
Förebild? Gillian Zinser
Vilka länder har du varit i? Spanien, Mallorca, Italien, Sardinien, Sicilien, Malta, Cypern, Danmark och USA.
Favorit land? I de länder jag varit i så USA. Sen Italien.
Vilka länder skulle du vilja åka till? Australien, Nya Zeeland, Kanada, Sydafrika...
Vilka länder skulle du inte vilja åka till? No offence till er indier som läser min blogg, men Indien..skulle nog bli magsjuk så fort jag klev av planet, så känslig är jag.
Vad har du för mobil? Tråkig fråga.. En HTC Legend, vill ha en Iphone,hehe.
Bästa minnet? Har en del underbara minnen. De flesta minnerna är under sommartid.
Vad vill du bli när du blir stor? Framgångsrik.
Förklara din klädstil Vet inte..min klädstil är som min musikstil, väldigt blandan. Uteslutningsmetoden: Emo
Favorit affär? Ica Maxi. Nä men...Urban Outfitters!!! Finns ingen bättre. Åhhh. Där ska jag jobba någon dag i framtiden.
Sämsta affären? Fattar varför ingen sätter Cubus i konkurs, eller Wear it company...finns så många tragiska butiker.
Drömhus? Ett stors rappat vitt hus med gröna fönster i Skåne vid havet.

Nä, nu får det räcka.
Hejdå.

Solen skiner

Sitter ute på altanen, så jäkla skönt. Har äntligen slutat jobbet, för denna sommar i alla fall. Så nu är jag helt ledig i fyra hela veckor tills skolan drar igång.
Imorgon åker vi som sagt till Arlanda och hämtar Jossan. Sen på fredag åker jag till Stockholm med Jesper,Hanna och Anders. Åhh vad härligt det ska bli!!!

Helg

Har varit på två bröllop i loppet av två dagar och träffat Frida som jag inte sett på ett år ungefär. En bra helg. Frida, du är bra!
Imorgon ska jag tillbaka till hard workwork. Jobbar sista dagen på onsdag, sen kommer syster hem på torsdag(!!!!)


Jag har världens bästa pojkvän.

MUSE




Dagen.

We all did that


Hahahaha,dör

The Strokes



Balenciaga

Fashiontoast

http://open.spotify.com/track/1qYGhu8seUQBHZxmU0n6MC


Dagens




Selma Swärdh



Vad hade jag gjort utan dig, min sämre hälft.

Värkee

Sitter på jobbet och lyssnar på låtar från Tarzan, ryser från tårna till kindbenen. Det är knappt en kotte här, kan inprincip sjunga med allt vad jag har till låtarna, till och med gå på toa med öppen dörr.
Skämt åsido. Det är i alla fall inte mycket till party på Trafikverket dessa tider.


Girls night out


Födelsedagsbarnet
















Hade en superbra kväll igår hemma hos Matilda. Jätte god mat, lite skitsnack och kubb, och dans! Saknat mina fina klassvänninor.

Musik,kärlek och vänner. Vad mer kan man begära?

















Peace and love, laddning nr 1

Lördag

Harry var skitbra. Förvånas varje gång över hur sjuuukt små dom var i första filmen. 12 år av inspelning.
Ikväll ska vi fira Matilda som fyller 18 :-) Vad jag ska ha på mig är en stor fråga...

Hahaha SÖT

HARRIEEE

Ikväll ska jag och Jesper se sista Harry filmen. Im very excited. Innan det ska jag möta upp Fred och Nan på kuppan.
Perfekt mysväder ute, och sittainnepåettkontorochjobbaväder. Gör ingenting för mig att det inte är strålande sol, hehe..



Headphone, turntable, polaroid




Vill ha.


Booo


Både P&Lbilderna och Landskronabilderna är för stora för att ladda upp på bloggen...måste sitta och förminska varenda en.

Deadmau5


Den som inte ser mitt blåmärke förklarar jag härmed blind.
Ett himla konstigt format blåmärke.

"Sko-koooort!"

Jobbar förfullt med mina P&L-bilder. Slängen in en så länge.
Tycker den är väldigt somrig och fin. Festival.


Home

Hemma från våran lilla tripp i söder. Har haft det jättebra. Tagit en dagstripp till Köpenhamn med Hanna och Nanna, tagit en cykeltur på Ven och en natt i Göteborg. Tack för fint sällskap och en bra vecka!
Nu är Erik här, vi ska gosa hela natten. Hon åker till Rättvik i tre veckor imorgon för att spela in en film. Kommer sammanlagt inte träffa henne 7 veckor detta sommarlov. Bajsfis.

Lalala

Har haft en superbra festival. Bra band, bra sällskap och fint väder.
Största minuset dock, som är ett MYCKET STORT minus, det är att jag inte fick vara med Erik en endaste gång. Stackaren fick slita på jobbet. Du var väldigt saknad av mig min vän♥
Kommer nog inte blogga särskilt mycket denna vecka eftersom jag är i Skåwne. Snor två bild av Ida från fejjan så länge så kommer mina senare!

Peace out

Peace&Love levererar. Har ont i kroppen från topp till tå. Har förevigat varje sekund, så bilder kommer, om en vecka. För imorgon åker jag med min man och hans familj till Skåne.
Underbara sommar.

Peace out

Peace&Love levererar. Har ont i kroppen från topp till tå. Har förevigat varje sekund, så bilder kommer, om en vecka. För imorgon åker jag med min man och hans familj till Skåne.
Underbara sommar.

RSS 2.0