Wishbone AND fishbone


Hälg


Mat

Innan detta smällde jag i mig kycklinggryta, vid cirka halv tre.
Nu vill jag spy.
Nämen lite kvällsmat på det här så, behöver inte jag äta mer på ett år


App

Prova ny app. Rätt bra jö


Saknar dig fo hillvede!!!!!!

FaceTime. Långdistansförhållandes räddning


Hälg

Jåbbar å jåbbar.
Nä det gör jag väl kanske inte, men jobbat hela helgen iallafall!
Igår var vi ut på Wasabryggriet. Till en börjar var det rätt segt, ett band spelade och dom var inte så bra. Men senare in på kvällen blev det riiiiktigt kul!!!! Roligaste på länge. Hängde med en massa randoms jag aldrig sett i hela mitt liv! En kille som köpte mat av mig igår när jag jobbade, aldrig sett snubben, han såg jag på Bryggeriet sen på kvällen och vi blev homiesar.
Det var så jäkla skönt folk där! Verkligen indiemusik folk typ. Det kändes som en hemmafest.


Nostalgi

Juste. Var ju och hälsade på vår gamla skola idag också, jag och Nanny.
Där jag gick lekis till 6an. Så sjuuuukt nostalgiskt! Det hade inte åldrats en sekund, inte människorna, inte omgivningen. Träffade min bästaste lärare Kerstin, hon var precis sig lik, OCH hon kände igen mig. Hur sjukt är inte det? Fatta hur många elever dom haft egentligen!

Alltså.. Det känns så konstigt. När man var liten så hände det så himla mycket, det kändes verkligen som att allt runt omkring en förändrades, inte bara en själv, utan allt. Men egentligen så hände det ju faktiskt INGENTING. Förutom att man blev äldre. Vet inte hur jag ska förklara haha. Men när man var liten så tyckte man ju att en 19åring var suuuuperstor. Men nu när man kom tillbaka till skolan, som 19åring så inser man att man faktiskt inte är så stor egentligen. Jag menar, lärarna kände igen en och allting, och skolan såg precis likadan ut. Det jag försöker säga är att det känns som att man åldrades jättemycket, växte och allt, medans tiden på skolan och alla lärare bara stod still. Vi återvände, lite äldre, lite klokare, till en tid där ingenting har hänt. Som att gå in i en tidsmaskin.
ÄÄÄSHH!! Kan inte förklara. Besök din gamla skola så skaru få se


Mina elsklingar

Idag har vi ätit lyxshake och provat kläder på Secondhand. Provade en jättefin tröja, Jättemysig och sådär vinter/jul-aktig. MEN, jag var duktig och lät bli att köpa. Måste ju spara mina kosingar nu förstår ni!


Traniren

Idag jag jag pumpat på gymmet.
Ska börja mitt nya liv snart, ska bara äta lite Pringles först


Fossbåll

När mamma och pappa kollar på tv, då gäller det att vara tyst som en mus.
"Ma..."
"SHH"
"Men a..."
"SSHHH"
"Jag mås...."
"MEN TYST!"


Hellooooo :$

Kolla bara. Måste ju visa han för er! Alla mina TRETTIO läsare! Eller... Ni har väl sjunkit till typ "räkna på fingrarna räknebart" nu när det varit lika tyst här som på en kyrkogård.
HUR SOM HELLST.
Dör kärleks döden.


kul ju

Det var rätt kul att blogga nu faktiskt... Hehe!
Hej hej
Händer och fötter? Jag jobbar på Burger King nu för tin, fett flott (haha!!)
Nå roligare än så blev det inte tyvärr.
Kollar mest på serier med Nanny och pluggar körkort!!!!!
Sen att man har universums bästa pojkvän gör ju livet helt fantastiskt i denna annars väldigt gråa vardag jag har till liv.
Häj


Hej lovers

Förlåt bloggen/bloggläsare, I'm very sorry to tell you this...
Jag har en ny älskare i mitt liv. Det är därför jag varit så frånvarande. Har velat berätta det en längre tid, fast hur jag än vred på det så lät det bara fel... Men jag kände att det var dags nu, att det var bättre att ni fick höra det från mig än att det skulle komma ut på annat håll.
Han heter i alla fall Twitter. Och jag är så lycklig med honom. He's always there when I need him, he's sucha good listener!
Nä men serri. Här på bloggen får man ändå ingen respons.
Vill ni veta vad som händer i mitt liv, hit me on twitter, eller vänta tills våren/sommaren då jag KANSKE har råd att köpa en MacBook


RSS 2.0