Looovisa, de e vi det.

Myst med bästis ikväll, tittat lite på VMA.

Så här säger en äkta vän -
Jag: Vad skulle du välja? Ha Ed Westwick som pojkvän, eller mig som vän?
Erik: Dig som vän, för Ed klarar jag mig utan, men det gör jag inte utan dig.
Åhhh, så fint!! Ni som känner Erik vet ju hur obsessed hon är i han. Ändå väljer hon mig. Hihihihi


Gym med Nansson.

Nanny är elak! Ringer mig och tvingar med mig på ett gympass imorgon innan skolan. Buääähhh! Jag som inte har tränat sen i maj, herregud, det är verkligen skanal! Skämmes Lovisa Swärdh, skämmes!!!! Aja, det blir rivstart i alla fall. Påre bara, påre!

Muuaahhh

Till dig Ellinor

Ellinor om Jag och mina Docs: Vad hette sidan du beställde dom på? :)
Svar: Jag klickade hem dom från Heppos.se!

På torsdag är det höst påriktigt.

Det luktar höst ute. Känns både bra och dåligt. Frisk luft är alltid bra för min trötta hjärna. Mörkret dock är inte lika kul, den kommer väl inom kort den också. Det är gula löv på träden och löv som ligger på marken. Vill inte ha snö. Fan vad ångest!

Randombild på ett hösträd från mitt sovrumsfönster förra hösten.

Cool Kidz.


Jag och mina Docs.

Rejäla jävla dojjor till vintern.



Nöjd ju

Fingaler och yahoer









helgen.

Min bobbo är här, där av dålig up-d. Han kom hem lite tidigare än planerat!
Bilder från nollningen kommer inom kort.
Puss

Speckatschema.

Wååååw. Hektisk dag!
Varit i skolan och nollat hela hela dagen, sen har vi planerat lite mer inför imorgon och på fredag. Kom hem klockan 18.00, då fick jag dirr börja laga mat, sen dirr efter det gick jag ut och hjälpte far min med att lasta ur släpvagnen med ved (laddar upp för en kall och mysig vinter...), så nuuu satt jag min rumpa ner för första gången sen kl 8a imorse. puhh
Kul har det varit iafall :-) Förutom att laga mat...när fan kan jag börja tycka matlagning är roligt?

Vitlöksfest!

Alla fingaler samlades i Soltorgsparken och käkade massa vitlök,chips,vitlöksbröd osv tills imorgon! Hehehehe.
Mysigt avslut på sommarlovet!
Helt stört vad fort denna sommar har gått, snabbaste någonsin ju
Det har varit ett helt perfekt lov, kunde kanske varit en aningen soligare! Har iallfall fått spendera den med mina käraste.
Tack för det!

Grov utväxt ser jag

Dagens hår.
Dags att färga.
Beslutsångest.se!
Fortsätta på blondt eller go back to the old Lovi, brunt????


Fingal!

Det börjar närma sig. Sista dagen på mitt sista sommarlov ever, iallafall tills jag börjar plugga igen,eller så.
Imorgon blir det att åka av! Dock råkade jag spilla kaffe på min basker, men det är nog ingen större fara med den,hehe. Kände mig asball i mina kläder, sen vattenpickan på det.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen till skolan för möte om allt som kommer hända denna vecka.'Ciaociaociao

För att

NU: Ska lyssna på riktigt jävla hög musik, rensa skit från mitt rum, pussa på kort på Jesper emellan åt, sjunga med i musiken och titta mig i spegeln när jag har hårborsten som en mickrophoone och leka artist. Sen klockan 16 är det möte med alla fingaler. Fan va kul det ska bli att nolla!!!(inskola)

Lördags night

Hade en jättekul kväll hemma och systrarna Norén i lördags. Dansade en massa muppiga danser och tog ännu muppigare bilder. Tack mina vänner!





Min snygge karl.

Skypade precis med Jesper, som sitter i Linköping och ska börja plugga, stor pojke nu! Träffade honom senast för drygt 4a timmar sedan, ändå saknar jag honom supermycket redan! Om tre veckor får jag se min babe igen.
Ska sova bredvid mammi ikväll...det kommer bli så ensamt att sova själv. Funderar på att köpa något gossigt gossedjur att krama om på nättarna när inte Jesper är med.
Älskar dig, mer och mer för varje dag.
Du är min lille(ganska väldigt stora) solstråle!

Puss

Fluga

Jag är sjukt svag psykiskt. Iallafall när det kommer till att sova. Är ju jättetrött, men inte tusan går det att sova heller. Ligger bara och tänker: sovsovsovsov, så blir jag stressad, får typ hjärtklappning sen börjar jag svettas (mysigtjej) och ligger och sprattlar med benen som en fluga i ett saftglas. Så, det var bara det jag ville säga


HEj AlLa bARn

Nej fan, ångra mig just. Orkar inte göra en resumé nu. Vill gå in helhjärtat med den ;-) Nu är jag bara stressad av att jag måste hinna sova! Det blir en massa ordbajs annars bara.

Godnatt,hehe

F&F turnes eighteen

Ikväll ska jag hem till Fredrika och Fanny på 18års-middag slash party! Det blir kanoners det. Big problems tho...kläder? Vad ska lille Lovi ha på sig?
Orkar inte tänka på det, för nu så ska jag göra en liten sommarresumé här på blorren. Sen ska jag fan sova innan jag måste göra mig i ordning.

Feska kräftor

Kräftfisket igår/inatt var jättemysigt, bortsett från regnet. Vi fick jätte många kräftor, hela...*trumvirvel*...NIO STYCKNA! Haha...Inget man gör en stor kräftskiva på kanske. Menmen, som sagt så var det himla cosy där ute i stugan med min älskling och hans fina familia!


Sista veckan innan skolan.

Ikväll ska jag, Jesper, Jonatan och Jessica(känner mig lite utanför som inte börjar på J) på bio, Apornas värld. Imorgon ska vi fiska kräftor hela natten lång, kommer bli supermojjsigt. På lördag blir det antingen kräftskiva eller 18års party hos systrarna Norén. Bra

Stockholm

Snyft.

Den där Acnejackan som jag tjata om förra året..kommer ni ihåg den? Trodde faktiskt lite att jag skulle släppa den. Men nej, har setat och sökt som en galning idag efter den. Sold out, överallt!!!!
Ska beställa hem ett par Dr Martens. Den jackan skulle vara überbäst till dom. Jag sparar pengar, får se det så istället..

Guds bästa skapelse.

Stockholm fram och tillbaka

Jag och Jesper hade det tråkigt igår eftermiddag. Så vi bestämde oss för att brumma ner till Stockholm. Där mötte vi upp mor och far för en middag på B.A.R. Mums säger jag bara. Idag har vi åkt runt lite bara. Införskaffade mig efterlängtade headphones, rosa också. Fint.
Nu är vi hemma och kollar på teveee.
Bra helg ju.

Några muppiga bilder från igååår





A.W


San Francisco


Världens vackraste stad.


FF

Juste.
Jag och Erik åkte in till Falun idag, till Temple of art. Vi är galet sugna på en tatuering. Det kommer blir så fint så fint.

Linköping

Jag och Jesper brummar ner till Linköping imorgon. Eventuellt tar vi oss en natt där också. Vi ska flytta in Jeppos grejjer.

Lisa Östlund. Min kusin. Min underbara vän.


Hejhej.


Karen Walker

Jag vill ha solisarna och skjortan. Vad är den ifrån? Skjortan?

Fredag Lördag Söndag

Helgen har varit finfin. Eriks 18års party,släktträff, och nu soffhäng med syster och Lisa.
Varför måste det alltid regna på söndag?


Sommarsommarsommar

Underbara sommardagar.
Ligger i soffan med min bobbo, väntar på syrran som duschar. Vi ska ut på en tur snart.
Idag har jag varit med Hanna och Erik, supermysigt!! Saknat att umgås med mina brudar. Tog en tripp till Valsan och badade, solade och åt kakor.
Imorgon blir det partaj, Erkan!!!







Lonely.

Jag har det fantastiskt tråkigt. Jag har inga vänner, ingen vill vara med mig, jag är så ensam. Im a loner. Loooonely, Im mr. Lonely, I have nobody, to call my ooowwnn.
Bjuder på lite bilder från Stockholm
Varsågod, otacksamma läsare.










Superhelg

Stockholm var hur underbart som hellst. Perfekt väder, supergod mat, bra shopping och såklart bäst sällskap.
Igår fyllde Erik 18, det firades med tårta. Grattis ännu en gång världens bästa vän.


DU..18?


RSS 2.0